Tetristeori

Tetristeori er mitt første album. Det ble lansert 05. august 2016. Albumet består av 9 låter. Øystein Gjønnes spiller bass på tre av låtene. Resten av plata er meg.

Innspillingen startet hjemme i Studio Rot i 2013 med låten Nån gånga. Våren 2013 spilte jeg inn tre låter, som alle havnet på SoundCloud. Disse versjonene ligger fortsatt der, slik at du kan høre på hva som har skjedd med disse innspillingene.

Innspillingen gikk i rykk og napp, frem til desember 2015. Da var jeg klar til å begynne miksing. Jeg startet miksingen i romjula hjemme hos svigers, og mikset frem til mai 2016. I denne perioden måtte jeg spille inn noen ting på nytt, og fikse litt mer på trommene på et par låter. 3. mai sendte jeg låtene til Svein Valle, han hjalp meg med å lytte kritisk og komme med gode innspill til miksingen. 24. mai sendte jeg lydfilene til Rogue Planet Mastering for mastering – en siste kontroll og justering av lyden. Samme dag tok jeg kontakt med Katrine Anita H. Heggelund for å jobbe sammen med henne på designet av plata.

15. juni var mastering ferdig, og musikken klar for utgivelse. 18. juli var designet klart, og plata ble sendt til trykking hos Daniel Engen Productions. 03. august fikk jeg ferdig trykte cd-plater. Og 05. august ble albumet lansert digitalt.

Det var en utfordrende prosess, der jeg har lært mye om musikk, innspilling, miksing, sang, koring og mye mer; og kan nesten ikke vente med å sette i gang med neste prosjekt.

Du kan laste ned Tetristeori hos onerpm.com. Tetristeori er også tilgjengelig på Spotify, iTunes, Tidal, Deezer, Google Play og Amazon.