En god grunn til å mimre


Å lage sin egen artistside på Facebook er en mangefasettert opplevelse.

Det er i grunnen ganske kleint å be folk om å like deg. For det er jo det man gjør når man oppretter en artistside på Facebook. Når jeg nå har klart å undertrykke følelsen av kleinhet, og opprettet siden, så er det en sak som er ganske gøy: Å invitere mine Facebook-venner til å like siden. Ikke fordi det er så gøy å mase på folk, men fordi det gir meg en grunn til å gå gjennom vennelisten min. Det anbefales. Da får du anledning til å tenke litt på alle disse menneskene; hvem er de, hva har de betydd for deg, hvordan ble dere kjent, hvor er de nå og mere til. Det er ikke nødvendigvis en lang prosess, men det er faktisk ganske hyggelig. Når en rekke av disse menneskene faktisk godtar invitasjonen til å like deg og siden din, blir det som en fin bonus.

Ekstra fint er det at også du kan få denne opplevelsen uten det kleine med å lage din egen artistside. Ved å invitere vennene dine til å like min side kan du kose deg med minnene, og gjøre en god gjerning i skjønn forening.

– Hvordan? hører jeg du spør. Det er ganske enkelt! Du går inn på http://facebook.com/tvaloy og finner frem til der det står «Inviter venner til å like siden». Klikk der og kos deg med minnene!

,