Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Trygve Valøy sine nettsider. Det vil si https://trygvevaloy.no.  Personvernerklæringen forklarer deg hvilken informasjon vi samler inn om deg, hvorfor vi gjør det, hvordan vi bruker informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Klikk på en av fanene (+ symbolet) under for nærmere informasjon om dette punktet.

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig

Trygve Valøy er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn og behandles via nettsidene trygvevaloy.no.

Behandlingsgrunnlag

Behandlingsgrunnlag

Det er frivillig å oppgi informasjonen vi spør om. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene vi spør om kan vi være forhindret fra å gi deg tjenesten du ønsker å bestille eller få hjelp med.

Hvilke opplysninger samler vi inn og hvordan bruker vi opplysningene?

Hvilke opplysninger samler vi inn og hvordan bruker vi opplysningene?

Vi samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort. Vi samler kun inn de opplysningene som er nødvendig for gi deg de tjenestene du finner på våre sider og for å beskytte sidene mot uautorisert tilgang. Vi samler både inn brukerinformasjon, løpende dialoginformasjon, informasjonskapsler og automatisk generert statistikk.

| Se hva vi har lagret om deg |

Brukerinformasjon

Brukerinformasjon

Bestiller du noe via trygvevaloy.no samler vi inn navn, e-postadresse, fakturaadresse (hvis oppgitt), hva som bestilles, beløp, bestillingsdato, brukernavn, passord, IP-adresse. I tillegg lagres din IP-adresse og tidspunktet hver gang du logger inn og ut av nettsidene våre. Denne informasjon bruker vi til å levere og sikre de bestilte tjenestene til deg.

Informasjonen lagres så lenge kundeforholdet eksisterer og i inntil 1 år etter at kundeforholdet ble avsluttet. Deretter slettes alle data.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Løpende dialoginformasjon

Løpende dialoginformasjon

Kontakter du oss via et kontaktskjema, chat-kanal e.l. lagres datoen, innholdet i henvendelsen og din e-postadresse til henvendelsen er ferdigbehandlet.

Informasjonen bruker vi for å identifisere og kommunisere med deg og lagres til saken er ferdig behandlet og i inntil 1 år etter dette før informasjonen manuelt slettes.

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler (cookies)

Ved å besøke vår nettsteder samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler (cookies) som lagres på din harddisk for å gi deg en bedre brukeropplevelse, optimalisere tjenestene og måle trafikken til sidene våre.

Vi benytter informasjonskapsler fra en rekke ulike tredjeparts leverandører, f.eks. Google Analytics for brukerstatistikk. Samt for å avgjøre om du er logget inn eller ikke. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Statistikk

Statistikk

Vi samler inn anonymisert brukerstatistikk via Google Analytics. Et analyseverktøy som benytter informasjonskapsler og som måler blant annet antall besøkende, hvilke sider som blir besøkt, hvor du kom fra, hvor lenge et besøk varer og om du besøkte sidene med en datamaskin eller smarttelefon.

Disse dataene samles kun inn i aggregert form. Det vil si i en form som gjør at informasjonen ikke kan knyttes direkte til deg som en identifisert person. De rammes derfor ikke av personopplysningloven.

Markedsføring og nyhetsbrev

Særlig om markedsføring

Dersom du har et aktivt kundeforhold med oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder. Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser vedrørende innhold, tjenester, tilbud og kampanjer via e-post, telefon, SMS, post/brev og sosiale medier.

Tilgang til og deling av informasjon

Tilgang til og deling av informasjon

Opplysningene som samles inn benyttes kun av Trygve Valøy. Ingen personopplysninger utleveres til eller deles med andre tredjeparter.

Sikker linje

Sikker linje

Alle opplysninger som overføres mellom din datamaskin/mobil og vår server foregår over sikker kryptert linje (SSL). Løsningen tilsvarer sikkerheten som er brukt i nettbankene.

Lagring og sikring av data

Lagring og sikring av data

Våre servere er lokalisert i Norge og alle data lagres i Norge. Vi tar sikring av såvel dine som våre data svært alvorlig, men av sikkerhetshensyn kan vi ikke fortelle deg hvilke tiltak vi har gjort for å sikre dem. For å unngå datatap tar vi daglig en fullstendig kryptert sikkerhetskopi av alle data. Når kundeforholdet avsluttes slettes alle backuper innen 1 måned.

Lovverk og dine rettigheter

Trygve Valøy følger norsk lovgivning knyttet til personvern og andre spørsmål knyttet til sidene våre. Som bruker av nettsidene våre har du rett til å:

  • be om tilgang til opplysningene som er lagret om deg
  • be om retting av opplysninger som er uriktige om deg
  • be om sletting av opplysninger om deg
  • be om begrensning av behandling
  • protestere mot at opplysninger blir behandlet
  • be om utlevering av opplysninger til seg selv eller til andre (dataportabilitet)
  • trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling
  • klage til Datatilsynet i Norge (eller tilsvarende organ der den registrerte bor eller der regelbrudd har funnet sted) på behandling av personopplysninger

Endringer av personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

Rett til å klage

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet dersom du mener Trygve Valøy ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om Trygve Valøy sin personvernerklæring, kan du kontakte oss på:

Telefon (+47) 97 66 23 62
E-post: trygve.valoy@gmail.com