Jeg har vært på radio og TV!

Så glad blir jeg for å komme på TV!

I forbindelse med lanseringen av mitt andre album Vegtrafikkloven fikk jeg lov til å komme på besøk hos NRK Nordland. Der snakket Per Willy Larsen og jeg om bilkjøring, lov om vegtrafikk, musikk og kreativitet.

Turen til radioen startet med en e-post som jeg sendte til Tore Gjerløw i forbindelse med lansering Vegtrafikkloven. Jeg har fått lov til å komme på radioen tidligere i forbindelse med flere av mine utgivelser, og det er like stor stas hver gang. Denne gangen ble besøket litt etter utgivelsen, men det gjorde bare at jeg fikk litt mer ro rundt det hele.

Jeg klarte nesten å tulle det til allikevel… De som følger med i lokalnyhetene i Bodø, har nok fått med seg at NRK Nordland har flyttet inn i nye lokaler. Det hadde jeg også fått med meg. Og jeg hadde kontroll på hvor de befant seg. Trodde jeg.

Da det kom til stykket, og jeg hadde kjørt et par runder rundt i sentrum for å finne parkeringsplass ved siden av bygget jeg trodde de hadde flyttet inn i, ble jeg litt usikker. Det var ingen NRK-logo på utsiden av bygget. Logoen til Avisa Nordland og TV2 stod der ganske klart. Men ingen NRK-logo. Google Maps reddet dagen, og kunne informere meg om at NRK Nordland holder til i bygget rett over gaten.

Da var alt klart, og jeg kunnet hekte på meg mine to gitarer, og ta forsterkeren i den ene hånden og høyttalerkabinettet i andre hånd. Jeg spaserte nedover bakken, over veien og kikket meg rundt. Det var fortsatt ingen NRK-logo å se, så jeg spaserte inn i nærmeste inngang. Det var en stor og fin inngang, og jeg tenkte at det kanskje kunne være en delt greie. Før jeg gikk helt inn, sjekket jeg kartet på nytt. Det stemte ganske fint. Altså tok jeg pikkpakket mitt med og strenet videre. Da kom jeg inn i lokalet til Sparebank1 Nord, og fant i grunnen ikke helt ut hvor jeg skulle gå videre. Heldigvis var det ansatte der, og en dame kunne fortelle meg at jeg måtte gå ut igjen og fortsette videre til midten av bygget.

Heldigvis hadde jeg beregnet god tid.

Jeg rakk å ta et bilde mens jeg ventet på å gå live

Radiointervjuet kan du høre i sin helhet her. Det begynner 40 minutter og 45 sekunder ut i sendingen.

Ikke nok med det, hele seansen ble også filmet og du kan se deler av intervjuet her. Det begynner 1 minutt og 38 sekunder uti sendingen. Like etter den oppsiktsvekkende nyheten om at kommunestyret i Vefsn vil at sykehuset på Helgeland skal ligge i Sandnessjøen.

PS: Mannen på TV påstår at jeg er lege og artist, men så lenge jeg får lov til å opptre på TV, kan de kalle meg nesten hva de vil!