Beste fotograf!

Etter at jeg ga ut mitt første album, Tetristeori, fikk jeg fremføre hele albumet på Dama di i Bodø. I den forbindelse fikk jeg et oppslag om albumet i Avisa Nordland. Jeg var imidlertid ikke helt forberedt på hva som trengs når man skal omtales i avisa, så bilder som egnet seg for promotering fantes rett og slett ikke. I hui og hast fikk jeg hjelp av en min kollega Gerd til å ta noen bilder på mobiltelefonen, slik at journalisten kunne lage saken ferdig.

Faksimile Avisa Nordland 05. desember 2016

Kort tid etter at artikkelen hadde vært på trykk, traff jeg en annen kollega, Kristin Sandastrak, ved vannhullet på jobb. Kristin så strengt på meg og sa: – Du trenger noen skikkelige pressebilder, og jeg skal ta dem!
(Sånn cirka – gjengitt etter min litt skrantne hukommelse).

Jeg takket for tilbudet, og vi klarte etter litt om og men å avtale tidspunkt for fotografering. På én kveld tok vi en hel masse bilder, og resultatet er bildene som jeg bruker på Facebook, på plakaten til konserten min, på web-siden min og ellers rundt omkring.

Alle som har sett meg i virkeligheten, og bildene som Kristin tok, vet at her har vi med en god fotograf å gjøre. Det som er så kult er at nå har enda flere oppdaget dette. Det har seg nemlig slik at Kristin har deltatt og vunnet “Beste fotograf” i en nasjonal fotokonkurranse. Hun fikk også prisen for “Beste naturbilde” og hederlig omtale for to andre bilder.

Her er vinnerbildet

Hvis bildet ikke lastes, kan du klikke her for å se det: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218435060621191

Gratulerer, Kristin. Dette var vel fortjent!