1 år siden Vegtrafikkloven

Du kan høre på Vegtrafikkloven her mens du leser videre https://songwhip.com/trygve-valoy/vegtrafikkloven

I dag er det ett år siden Vegtrafikkloven ble lansert. Mens jeg jobbet med albumet, planla jeg å lage en egen side med informasjon. Der skulle det være tekster på alle låtene, illustrasjoner til hver enkelt låt, og info om hvem som bidro til å gjøre Vegtrafikkloven virkelig. Vi kan nok konkludere med at ikke alle planer blir realiserte med samme grad av effektivitet.

Nå er det imidlertid på sin plass å sørge for at det siste punktet kommer ut til folket.
Stig-Rune Holen spilte trommer på alle ni låtene.
Øystein Gjønnes spilte bass på Meir sånn, Rana og På kollsvart vei, leste korrektur på tekstene og hjalp til med rekkefølgen på plata.
Terje Hongset spilte bass på E kan ikkje.
Thale Krogtoft koret på Baklys og Midtrabatt.
Aksel Bakke kom hjem til meg og hjalp meg med tips til miksing.
Martin Bowitz mastret albumet i Store Studio, mens jeg fikk være der og følge med.
Kristin Sandstrak tok promobilder av meg.
DIPS AS er min arbeidsgiver, og min kolleger der fortjener honnør for at de tolerer at de fleste låtillustrasjonene er laget i kombinasjon med møtevirksomhet i arbeidstida.

Releasekonserten

På releasekonserten for Vegtrafikkloven hadde jeg, i tillegg til Øystein og Stig-Rune, med meg Svein Valle på gitar og Sebastian Rolland på tangenter.

Smash Wavet var oppvarmingsband. Martin Bowitz kjørte lyd, og Svein Bjørhusdal var scenemester, kjørte lys og styrte visning av illustrasjoner på veggen bak scena.

England Brooks gjorde en nydelig gjesteopptreden.

Einar Normann Christensen hjalp til med trykking og design av plakaten.

Min sønn Gustav Theodor Valøy tok bilder, min datter Solveig Marie Valøy var artistvert backstage, og min sønn Harald August Valøy sørget for at vi fikk sendt deler av konserten live på Facebook.

Min kone, Elin Sofie Heggelund Valøy, inspirerte låten Utn de’, støtter meg hver dag og holder rundt meg når dagen er over.

Tusen takk til dere alle sammen!

Glemt?

Det er i grunnen litt frustrerende at jeg har takket så mange, men allikevel helt sikkert har glemt noen. Det er mange som bidrar i en slik prosess, og viktigheten av bidraget avgjøres ikke av om det blir med på en liste som er skrevet en sen nattetime. Vi står alle sammen i gjeld til så mange rundt oss, at det kan bli litt overveldende. Noen ganger kan en delbetaling være et godt ord eller en hjelpende hånd til en som trenger det, men det for bli tema for en senere episode av Søndag kveld med Trygve.