Trygve Valøy Trio spiller på Sinus


Trygve Valøy Trio består av Øystein Gjønnes (bass), Stig-Rune Holien (trommer) og Trygve Valøy (gitar, sang og prating)

Jeg ga ut mitt andre album, Vegtrafikkloven, i 2019. Albumet ble godt mottatt av pressen. Rune Nilsen i Bodø Nu trillet fem på terningen og skrev: «Med bistand fra Stig-Rune Holien på trommer og Øystein Gjønnes på bass, har Valøy laget noe som langt på vei kan defineres som en nordnorsk blues-klassiker». Rune Slyngstad i Avisa Nordland klinket til med «Trygve Valøy fremstår her som en supergitarist som fikser det meste.»

Etter at Vegtrafikkloven var feiret med en forrykende releasekonsert med fullt band, hadde jeg lyst til å utforske trioformatet. Med Stig-Rune Holien og Øystein Gjønnes på laget, ble Trygve Valøy Trio stablet på beina. Vi hadde vår første konsert i januar 2020 på Kirkens Bymisjons møtested. Deretter planla vi flere spillejobber, som det naturlig nok ikke ble noe av, utover våren. Nå er imidlertid Trygve Valøy Trio igjen klare for å ta scenen.

Vi skal delta på Sinus lokalt, og 4. desember fyrer vi løs.

Det er fortsatt noen billetter igjen, og de finner du her: https://konserthus.stormen.no/I-stormen/trygve_valoy